Den som var där är en fyrkant

Tvärt emot vad erfarenheten säger är det möjligt för en hel mängd med regnbågar att dyka upp på samma plats.

I fredags var det dags för klämfest med det snurriga (vridande?) temat Rubiks Kub! Med de eminenta toasmastrarna Anna och Nisses hjälp fick vi en tur genom denna välbekanta kubs historia. Lösningsknep disskuterades och alla fick en chans att prova på en rubik kubs vardag genom ett ihärdigt bytande av klädesplagg. Knappt hade tungorna färgats blåa av fördrinken innan ett linne byttes mot ett par byxor, örhängen mot tygbitar och ett linne hade snurrats runt en ny handled. Resultatet blev en något enhetligare klädsel för de flesta. Men ingen var lika enhetlig som Anna Lindberg som vann kläd-bytar-tävlingen. Festen fortsatte sedan med dans och häng minst lika länge som det tar för en vanlig dödlig att försöka lösa det aktuella pusslet.

Bilder är också fyrkantiga och säger som sagt mest. Så här är en hel radda!











/Spexbloggen, din externa hårddisk i datakraschen

Nu kör vi!

Kvällen innan kollationeringen bjuds det enligt tradition för mysigt kapitelhäng i form av Nu Kör vi, dvs uppladdning delux med hela fina kapitlet (alla utskottschefer och styrelsen). Här kommer lite fina bilder från denna glada kväll.


Häng hos Victor med vin, ost och äppelpaj


Tomas och Johanna


Kul va det minsann

Cocktailfest

I väntan på att vår nya fina medlemssidor ska fungera som önskat kommer här ett litet smakprov på bilder från den fantastiska Cocktailfesten.


Drickaansvariga fixar fördrink till oss.


Emma minglar


Johan, omgiven av fina flickor från Sexet


Bordsplaceringslek på gång


Anna organiserade, serverade och stod i


Tove försöker förföra fotografen


97 sittande i V-café - men finns det hjärterum så...


Kavalkad i fort av förra terminens spex i snabbversion


Simon tog i för kung och fosterland


Olof, Sofie och Elvira leker indiander med väldig inlevelse


Kramkalas är aldrig fel, speciellt inte om det är tema mys


Victor tackar alla som fixade en så fantastiskt Cocktailfest!


Viktor, Maria och Amanda


Tove och Fredrik påväg mot dansgolvet


Emilia och Annika kramas på dansgolvet


Maria och Viktor kan det där med att dansa


Aldrig en lugn stund på dansgolvet

Kickoff!

Nu har äntligen spexet dragit igång igen och det kunde inte börja på ett bättre sätt än det gjorde, dvs spex-kickoffen långt ute i skånelandet!

Jag, som säkerligen många andra nya, kan med lätthet säga att det var ett varmt välkomnande och förväntningarna höjs för varje dag som går. Vi minns lekar som "potatis" och "irländsk julafton", några trotsade natten och var uppe å dansade klockan sex på natten/morgonen och ett fåtal levde ut skräcktemat genom att besöka majsfältet i mörkret. Skratten levdes ut till fullo när vi fick se och höra sång/dans/dikt och även stumfilm med finska ljudeffekter.

Tyvärr har jag inga bilder att lägga upp i just detta nu men ett flertal finns att se på facebook och vi skall försöka få upp några här inom kort också.

Gott folk, gå med i facebookgruppen "Var GladSpexarna Höst 2010" och få med resten av spexarna också, där kan vi enkelt hålla folk uppdaterade om aktiviteter och nya blogginlägg..!

På torsdag är det dags för affischering utav Lunds stad och vi hoppas att folk är riktigt taggade och tejpglada.

Spexa upp er så ses vi snart!!

/Jakob

RSS 2.0