One night in Bangkok

Vilken kväll! Spexets temafester gör en aldrig besviken - vilket tyvärr känns i kropp och knopp idag. Men ladda upp ett par semesterminnen i form av bilder från igår klarar jag i alla fall av.


Annika, Maria och Sofie har medelålderskris


Infosmink firar Full Moon Party


Peder var gatuförsäljare - Hornsgatan någon?


Kvällens roligaste skylt


Medelålderstjejerna (och Joel) i syet  gick på kareokebar


Emilia var fruimportör och drog resans vinstlotter no 1, 2, 3 och 4!


Paulina va het på det i utauktioneringen av Teknikens ladyboys


Scenen bestod av sexturister och sex turister

En vanlig onsdagsnatt i Källarsalen

När klockan passerat ett och varje duktig student sussarsött sprider sig ett mysigt sugn över källarsalen. Annars har det som vanligt varit en dag av febril aktivitet men nu har partymusiken bytts mot Johannas "dricka-kaffe-på-landet"-låtar och de högljudda junglemiggandet har ersatts med soft madrasshäng. Känslan är dock den samma - spex är nog bland det allra bästa som finns här i livet. För precis nu känner jag faktiskt inte att jag skulle vilja vara någon annanstans än just, precis här! Att mitt i veckan bara få glömma allt vad plugg och tentaångest innebär och bara hänga kvar lite, lite till - det är oslagbart!

Det är därför jag istället för att samla ihop mig, börja förbereda morgondagens undervisning och cykla hem mot en säng på en ett studentområde en aning norrut istället hittar mig själv här - hyllandes spexet och redo att ladda upp mina senaste bidrag till spexets fotoalbum. Så ni som får syn på detta under morgondagens snabba kafferast: Se och njut - och glöm inte att nu är det mindre än 43 timmar kvar till Temafesten!


Ihärdigt lekande på Kollationeringen


Än så länge goda vänner - 2 minuter senare förändrades relationen för alltid!


Det är kul att va utskottschef!


Ännu mer lekande


Dekoristernas ljugarbänk kanske?


Spexklassiker 1: Symassage


Spexklassiker 2: Bandhångel


Spexklassiker 3: Fredrik som transa

 
Spexklassiker 4: Johannes som transa


Klassisk källarkamp


Som Styrelsen såklart dominerade... (men kanske inte vann iofs)


Syet planerar


Dekoren konstruerar


Scenen mäts


Bandet hänger

 
En vikingabåt blir till


Tove kämpar på tå för att nå ända upp till himlen

// Sekreterar-Emilia som smugit sig in på infos blogg...

Dagens utskott - Viet

Kan man ha för roligt?!

 

Självklart svarar alla Var Gladare med ett rungande: NEJ! Men högst utav alla skriker självklart vårt underbara vieri. För det är viet som får oss att skratta extra mycket. Som ser till att du och du och jag blir vi. Att vi har någonting att göra när vi inte har någonting att göra. Att det där namnet på din namnlapp blir mer än några bokstäver, utan en ny härlig spexarkompis.

 

Redan under första källarveckan drog viet igång med diverse bordsplaceringslekar och den mycket viktiga källarkampen. Allt för att göra varje spexare, gammal som ny, avslappnad och att stärka tävlingsådrorna på samma gång. Viet anordnar förutom källarkampen, som är en turnering i diverse uppfinnelserika tävlingsmoment som ställer de olika utskotten mot varandra (för alla vet vi att ingenting svetsar oss samman som KRIG!), även hockeyturnering, killer (för att ännu en gång stärka krigskänslan) och hårodlartävling. Varav det sistnämnda är exakt vad det låter som. Allt för att göra spexaren paranoidare, hårigare och testa om denne är en dålig vinnare eller en bra förlorare.

 

I dagens källarkamp tävlade de kvickfotade med bra hörsel i en omgång av hela havet stormar och efter vad som bara kunde liknas med spexiga Bambis på hal is stog slutligen vieristen Felix som ensam vinnare. Som dålig förlorare kan man nu inte annat än undra om detta var uppgjort i förväg.

 

Bilder på hur allt gick till väntas komma upp inom en snar framtid.

 

/Inforiet


RSS 2.0