Spexuppladdning på hög nivå!

Hallå i vinterkylan!


Då har äntligen en ny termin dragit igång och med det kommer såklart ett nytt spex! Vi lyckliga som sitter i kapitlet tog ett härligt jullov innan spexabstinensen blev allt för stark och vi äntligen fick träffas igen och sätta igång med förberedelserna. Styrelsen har däremot, precis som vanligt, varit i full gång sen långt innan vi andra hann tänka ”vårspex”. Med andra ord förberedelserna pågår för fullt och spexet närmar sig med stormsteg.


Redan på fredag, 5/2, är det dags för Hälsningsgillé i AF-borgen. Då ska alla vi som redan insett det underbara med att vara VarGlad-spexare att få alla nyfikna studenter att inse hur mycket roligare, galnare och mysigare deras liv blir efter att de blivit en del av familjen i källarsalen. Vi är redan ett gäng som kommer hänga i Stora Salen mellan 12 och 16 men alla ni som känner tomheten efter spexet får grymt gärna komma ner och hälsa på oss, även om det bara blir en liten stund. The more the merrier!


Vad har vi lyckats prestera so far då?


Jag (Emilia) och Maria som lyckats sno åt oss spexets (enligt oss själva) bästa poster som vårens Viet-bossar har framför allt övat upp våra baknings-skills. Med posten följde nämligen pressen att överträffa förra årets Vierister Lars och Fredrik som då bjöd hela kapitlet och styrelsen på semlor…. Vi är dock ganska övertygade om att vi lyckades med våra magnifika chokladbiskvier. Om inte annat fick vi folk att förstå att det va bäst om de sa att vi lyckats! Maria har också lyckats klämma fram årets antagligen bästa slagord:


”To be one we have to buy bigger clothes”


Nästa utmaning blir med andra ord att lyckas övertala vår underbara kassör Lars att spexet i vår bör skippa alla andra investeringar och istället köpa in tillräckligt med tyg för att vi ska kunna sy ihop en outfit stor nog för sådär drygt 100 spexare… Men helt ärligt, vem kan motstå ett sånt förslag!?


I övrigt har vi mest myst och spånat galna idéer inför vårens happenings. Och så har vi såklart börjat ladda för karnevalsköandet nästa söndag. (Ja, självklart kan man va tokengagerad i både spex och karneval, då blir hela våren som en enda lång fest!) Olof har bl.a. fixat tält så målet är ett nytt världsrekord i antal skedande spexare i ett 3-mannatält. Känner ni att ni fått lite för lite närkontakt den sista tiden är det alltså läge att joina gänget längst fram i kön!


Kram och Kläm

Emilia

(Wettextrasan den äldre)

 


RSS 2.0