En helvetes söndag

Jag vet att just denna dag har ett ganska skrämmande namn men detta till trots tycker jag det är en av de bästa dagarna spexet (trots att jag faktiskt också tillhört de som sprungit här sen tidig morgon till sen kväll om än inte i år). Det är så fantastiskt att se allt monteras upp och komma på plats, då inser man äntligen hur mycket vi faktiskt producerat tillsammans. Grymt härlig känsla! Och mitt i allt detta tycker jag faktiskt det verkar som inte bara är vi i Viet utan även ni alla ni andra har ganska kul!

Känner ni ändå att stressen och pressen skulle bli lite för mycket får ni inte glömma bort att titta in i Viets myshörna och slappna av en stund. Här finns allt från mysiga madrasser med härlig häng och kanelbullar till spelhörna med Djungel-Mig och hockeyspel.

Dessutom har Viet idag gjort det vågade draget och utmanat allt och alla på vad som helst. Så känner du att du hade kunnat ge Viet stryk i cheerleading, klädpoker, twister, falsettsång, ölhävning eller biljettförsäljning så tveka inte. Anta utmaningen!

Dessutom hoppas vi att alla tittar in under dagen och anmäler sig till Premiärfesten på tisdag. Det är gratis och sjukt kul!

Till slut ett par bilder, direkt från AF-borgen, till AF-borgen!

//Emilia - er Vieriboss i Spexmyset!


Mys hos Viet


Sexig politiker - en utrotningshotad art!


Dekoren börjar komma på plats, så grå och fin!


Vi vanliga nördiga ser upp till den allsmäktiga Teknikbossen!


Dekoren har kul medan de fixar de sista



AF-borgens mest skräckinjagande staty.


Fredrik nöjde sig inte med ett utskott i år, det blev både smink och styrelse


Simon blir sjukt tjusig


Full aktivitet i sminket


Mys på hög nivå


Källarveckorna i bilder

Nån mästerfotograf har jag aldrig vart men alltid gläder dem nån!


Tekniken.Sexet-Bandet jobbar upp sina Jungle-Mig-skills


Vem har sagt att spexet måste gå ut över skolan?


Info är sjukt peppade!


Dekoren ägnar sig åt livsviktig planering!


Målar gör de också en del, helst vitt eller grått.


Vietboss-Maria skrämmer alla bar-besökare, sådär bra!


Det ultimata djuren, den sällsynta vieri-geopard-giraffen!


Underbara drickaansvariga diskuterar alkoholrelaterade-viktigheter.


Fullt ös!

Äntligen är livet precis så gött som de kan va, fullt ös i Källarsalen! I går förgylldes kvällen lite extra i sann Safari anda. Tycker de va grymt härligt att se hur villiga alla va att plocka fram sina djuriska instinkter. Som ofta när jag har otroligt kul har jag dock helt lyckats glömma bort att föreviga allt de roliga med lite spexiga foton. Jag sitter alltså inte inne på ett enda foto från vårens första källartid. Dagens efterlysning kommer därför här:

Alla som har foton som dom gärna hade delat med sig av till övriga spexare får gärna titta in i Viets hörna och förgylla min kväll!

Ses ikväll, i en källarsal nära dig!

//Emilia


RSS 2.0