Shake it like a polaroid picture

Bara två dagar kvar! Här kommer lite peppande bilder från förra terminen, som visar spexare från sin absolut bästa sida!

Keep on shakin'
/Olof
















Kickoff!

Förra helgen gick kickoffen med OS-tema av stapeln uppe på St. Hans backar samt på hemvärnsgården. Hur kul vi hade visas nog bäst i bilder, och ett antal av dessa ni kan se genom att klicka här!

Vi ses i källaren! (och på 5e våningen hoppas jag!)
Er trogne band-aid,
Olof

Sicken vecka!

Hälsningsgillé, Kapitel kickoff, välkomstträff och utskotts kickoffer… sicken vecka det vart! Som den obotligt sällskapssjuka tjej jag är har jag njutigt fullt ut!

För er som aldrig tagit chansen och nominerat er själva till kapitelister kan jag säga att kapitel kickoffen själv är anledning nog att sitta som utskottsansvarig många gånger om. Så sjukt kul och genomarbetat! Helt galet verkligen. Inser dock att tiden inte räcker till för att redogöra för denna heldag och varför älta gammalt kul när det väntar ännu mer roligheter de närmsta dagarna… Men vill ni ändå ha en liten inblick i vad det handlar om kan ni kika på nedanstående länk:

Kapitel kickoffens Cluedo

På lördag är det ju dags för stor kickoff i sann OS:anda. Sitter just nu och kollar på Vinterspelen i Åre och slipar på OS-outfiten. Målet är självklart kvällens bästa outfit ska sitta på mej! För er som ännu inte anmält er är det förövrigt hög tid, 2 timmar och 39 minuter tills anmälningstiden går ut, dags att ta tag i det med andra ord!

Hoppas vi ses på lördag!

Er hängivna Vierist

Emilia


Lite foton från Kapitel kickoffen får avsluta dagens inlägg.


Alla nya i styrelse & Kapitel presenterar en fenomenal återuppsättning av (!?) Spartacus... Undra hur med dom va i höstas!?



Info och Viet vet hur man får till det!



Massor med god och vacker tårta bjöds det på!



Den enda riktiga Björnligan



Var Glad-tårta för alla miffon



Styrelsen stod för vuxenunderhållningen



Och tillsammans med Viet för öset på dansgolvet... shit vilka moves!


Vårens datum

Godmorgon!

Eftersom ryktet faktiskt säger att det finns ett gäng trogna spexare som besöker den här sidan och jag ägnade mitt senaste inlägg åt ofantligt viktiga men kanske inte så informativa saker tänkte jag passa på att faktiskt upplysa lite i dag. För att ni ska kunna bli riktigt sugna och börja ladda till 100 % kommer här alltså alla vårens datum.

5/2 – Hälsningsgillé 12-16 Stora Salen
6/2 - Kapitel kick-off
8/2 - Välkomstträff 18-20 Källarsalen
13/2 - Stor Kick-off
17/2 - Affischering och avslöjande av temafesten
20/2 - Biljettsläpp & Smokingfest
25/2 - Kollationering & inflyttningsfest
28/2-4/3 - Första källarveckan
5/3 - Temafest
7-11/3 - Andra spexveckan
12/3 - Respektivefest
14/3 - Helvetessöndag
15/3 - Genrep
16/3 - PREMIÄR 19.00 & premiärsittning
17-19/3 - Föreställningar 18.00 och 21.00
19/3 - Utflyttning & Sillafrukost
24/4 - Avslutningsfest

Som ni ser är det inte bara Hälsningsgillét som börjar närma sig utan en väldig massa annat kul. Redan på måndag är det ju Välkomstträff och då hade de vart sjukt nice att se så många gamla som nya spexare i källarsalen. Därför är det läge att dra med allt ballt folk man kommer och pallra sig ner till AF-borgen på måndag. Ryktet säger att Fredrik redan börjat tänja ut magsäcken för att lyckas pressa i sig så många som möjligt at sexet underbara mackor.

Ses då!
Emilia

(Ett par fina bilder från förra årets Hälsningsgillé (med lite sämre kvalitet men lite härligare motiv) får liva upp dagens inlägg.)









RSS 2.0